Mijn klanten

 

 

Peple BV

Amersfoort

Peple by Visma is een onderdeel van Visma, eigenaar van Visma .Net HRM en Payroll. Vanaf januari 2024 een eigen identiteit binnen de Visma familie. 

Bij een nieuwe identiteit, hoort ook een nieuw kantoor. Samen met 'Offices by DutchConcept' hebben we een zeer inspirerende werkomgeving gecreerd voor alle bestaande en nieuwe collega's van Peple by Visma

 

 

 

 

Anago BV

's Hertogenbosch

Anago is een No-Code cloud platform voor slimme plannings-systemen. Na het verdubbelen van de gehuurde ruimte heb ik samen met DutchConcept en tenBack Projecten hier een schitterend nieuw kantoor neergezet. 

De kernwaarden waren hier: duurzaamheid, hergebruik, logische indeling en veel nadruk op persoonlijk gevoel. 

Opdrachtgever sinds december2023.

 

 
 

 

MTA Group

Helmond

Binnen MTA Group verzorg ik alle in- en externe evenementen. In 2022 wordt het 20-jarig jubileum gevierd, wat natuurlijk wel wat voeten in de aarde heeft. Na dit mooie jubileum nog steeds werkzaam als event-manager voor alle in- en externe evenementen.

Opdrachtgever sinds februari 2022.

 


 
 

 

Visma | Advitrae

Eindhoven | Arnhem

Binnen Visma|Advitrae ben ik werkzaam als projectmanager met verschillende taken. In 2021 heb ik de gehele verhuizing en verbouwing verzorgd. Op dit moment onder andere bezig met de administratieve afhandeling hiervan, maar ook vanaf februari 2022 verantwoordelijk voor het gehele opleidings-platform.

In 2023 hebben we ons nieuwe kantoor in Apeldoorn betrokken. Ook hier in samenwerking met o.a. DutchConcept en Amplify Sound&Light een zeer mooi resultaat behaald!

Opdrachtgever sinds maart 2021.

 

 
 

 

Gemeente Waalre - 100 Jaar

Waalre

In 2023 bestaat de gemeente Waalre 100 jaar! Dat is een goede reden om hier stil bij te staan en dit samen met alle inwoners te vieren. Samen met Mimosa Wedding & Events gaan we de complete event-productie tot uitvoering brengen.

In het weekend van 7,8 en 9 juli 2023 zullen we, samen met Stichting Waalre 100, hier een feest om nooit te vergeten van maken!

Opdrachtgever sinds mei 2023.