Jeroen

Jeroen: 39 jaar, getrouwd met Ilse, vader van 2 knappe dochters van 6 & 9 jaar.

 

Na mijn 4-jarige opleiding Hoger Hotelmanagement in 2008, ben in diverse (hotel)bedrijven werkzaam geweest, onder andere als manager operations bij Postillion Hotels. Daar is mijn passie voor organiseren en plannen aangewakkerd.

 

 

In de jaren bij Postillion Hotels (Bunnik, Deventer & Dordrecht) heb ik mogen proeven aan projectgericht werken. De laatste 2 hotels werden gesloten, 100% gestript, verbouwd en heropend binnen 8 weken. Dat vergt een superstrakke planning. Ik ben trots dat ik ook daar mijn steentje aan mocht bijdragen.

 

De jaren daarna ben ik als Manager Operations bij een party&evenementen-bedrijf in Mierlo ook aan de slag geweest met projectgericht werken. Immers, een groot evenement kan je ook zien als complex project. 

Delissen Puntgave Projecten

In het voorjaar van 2021 kreeg ik de kans om mijn eerste grote project helemaal zelf te draaien. Toen nog via een detacheringsovereenkomst.

Hier heb ik zoveel van geleerd dat ik besloten heb om dit voor mezelf te gaan doen. Op deze manier kan ik samen met mijn vaste team van leveranciers en designers een gaaf project neerzetten.


Ook voor administratieve projecten ben ik de juiste persoon. Of het nu je huidige abonnementen eens tegen het licht houden is, of juist een omvangrijk communicatieproject: voor een eerlijk tarief kan ik je bedrijf veel geld laten besparen.